ermeer onsulting wordt vertegenwoordigd door Theo Vermeer (1962) en is actief sinds 2001. Met  een brede ICT kennis, -ervaring, -interesse kan ermeer onsulting putten uit een breed palet aan werkervaringen in steeds wisselende werkomgevingen.  

 

Naast een afgeronde HBO opleiding Bedrijfskunde heb ik tevens de academische studie Master of Arts in Management en Innovation afgerond. De bedrijfskunde achtergrond en de ruime project management ervaring maakt dat hij breed inzetbaar is binnen diverse branches.  

 

Als manager werkt ik graag concreet, praktisch en vooral oplossingsgericht. Ik beschikt over een gezond intuitief- en empathisch vermogen. Daarnaast is ben ik  communicatief, creatief en flexibel. Mijn passie ligt bij het aansturen van teams, afdelingen en het in de kracht zetten van mensen. 

 

ermeer onsulting is Prince2 en IPMA B gecertificeerd. In combinatie met een bedrijfseconomische opleiding en technische ervaring is ermeer onsulting breed inzetbaar op diverse terreinen. Ik nodig u daarom van harte uit om de uitgebreide CV te lezen. 

 

Heeft u interesse, dan kunt u via onderstaande contactgegevens in contact komen met ermeer onsulting. 

 

E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.